Golf

De Costa del Sol mag gerust "Costa del Golf" genoemd worden. De Costa Del Sol is erg populair onder de golfers, dit vanwege het uitstekende klimaat en het grote aantal golfbanen. De bijnaam van de Costa del Sol is niet voor niets "Costa del Golf". In de directe omgeving van Marbella vindt u meer dan 40 golfbanen.

De "Costa del Golf" is dan ook een waar paradijs voor golfers en beschikt over een keur van met mooie en soms zeer prestigieuze golfbanen. De "Costa del Golf" loopt van Malaga tot Gibraltar. Aan de "Costa del Golf" liggen diverse top golfbanen en vele luxe golfresorts zoals Los Arqueros Golf and Country Club waar zowel de beginnende als gevorderde golfers terecht kunnen. Voor sommige banen is een lage handicap vereist, maar op de meeste golfbanen kan iedereen met GVB niveau terecht. Bij de links vindt u de beste links naar de pagina`s voor het boeken van uw greenfees.

Speciaal voor onze gasten hebben wij een mooie korting kunnen bedingen bij: Los Arqueros Golf & Country Club en El Higueral Golf.

Bij Los Arqueros Golf & Country Club geld een korting van :20% op al uw greenfees gedurende 12 maanden.
Na een eenmalige betaling van € 5,- p.p. aan de caddymaster ontvangt u van hem het kortingsbewijs. Op vertoon van dit bewijs profiteert u van de korting als u tenminste 24 uur van te voren uw flight boekt.

Bij El Higueral Golf hebben wij vaste prijzen afgesproken voor uw de greenfees bijvoorbeeld:

Green fee all day normale prijs: € 49,-
Golf Marbella/T3 Properties prijs:€ 35,-

Wanneer u in deze aanbieding geïnteresseerd bent, vermeldt dat dan even bij uw boeking, of stuur ons een e-mail, wij sturen u dan graag onze 'Golfmarbella'kortingsvoucher toe zodat u gebruik kunt maken van deze speciale korting.