Los Arqueros

Los Arqueros Golf and Country Club en haar luxe appartementen en villa's liggen officieel in Benahavis, één van de rijkste gemeenten van Spanje, net buiten de gemeentegrenzen van Marbella. De regio rond Marbella vormt het klopende hart van de Costa del Sol. De urbanisatie kenmerjt zich door haar prachtige subtropische tuinen. Marbella is 12 maanden per jaar het bruisende centrum van de Costa del Sol mede door haar unieke eigen microklimaat. Oorzaak hiervan is de Sierra Blanca, ook wel La Concha genoemd. Marbella met haar vele stranden en Puerto Banus, de vermaarde jachthaven met haar al even zo bekende gasten ligt, op slechts 10 minuten rijden van Los Arqueros. Het authentieke dorpje San Pedro de Alcántara dat op zo'n 10 kilometer ten westen van alle 'glitter en glamour' van Marbella ligt is slechts een paar minuten rijden.

De vroegere gemeenschap van San Pedro was o.a. beroemd om haar suikerriet. Tegenwoordig is het een gewilde badplaats met een authentiek dorpscentrum en mooie stranden. Benahavis is nog een echt authentiek Spaans dorpje één van de mooiste dorpen van Zuid-Spanje, ook dit is weer slechts ongeveer 10 minuten rijden van de Los Arqueros Golf and Country Club. Benahavis is een charmant dorpje met witgewassen huisjes, zonovergoten gelegen in de prachtige natuur. Benahavis heeft een geweldige cultuur, maar bovenal is Benahavis bekend om haar keuken. Benahavis is de gastronomische hoofdstad van de Costa del Sol, u vindt er dan ook talloze goede restaurants.

Los Arqueros een waar paradijs voor golfliefhebbers. De golfbaan met 18 holes ligt aan de voet van de Sierra Blanca is ontworpen door de wereldberoemde Spaanse golfpro "Seve" Ballesteros en is aangelegd in harmonie met de natuurlijke omgeving. Het Clubhuis bestaat uit een bar met restaurant, een recreatie gedeelte voor de kleintjes, daarnaast beschikt het complex over de volgende faciliteiten: Twee tennisbanen , een paddlebaan, een squashbaan, een fitnessruimte en sauna. In het Clubhuis kunt u ook gratis gebruik maken van het WiFi Internet.

Beschikbare appartementen: