La Torre 17-4

Januari en februari Familie Mosbach

Huren bij Dap en Paul van golfmarbella een goede start !

Voor het eerst hebben we gebruik gemaakt van het appartement La Torre 17-4.
Het betrof een overwintering van twee maanden. Voor zo'n lang verblijf hoop je maar dat je je thuis voelt in andermans huis.
De basis daarvoor was al vooraf gelegd tijdens de openhartige gesprekken met Dap en Paul. Daaruit bleek dat gastvrijheid,service en vertrouwen bij hen hoog in het vaandel staan.
En zoals onze ervaring nu is zijn die doelstellingen niet beperkt gebleven tot aan de voordeur.

Het verblijf in het appartement voldeed geheel aan onze verwachtingen.De inrichting is, net zoals de foto impressie van de site toont, erg gezellig en verzorgd. Er zijn allerlei faciliteiten aanwezig voor een prettig verblijf en het gastenboek laat niets aan informatie te wensen over.

Je hebt een mooi uitzicht over de golfbaan Los Arqueros. Het is een uitdagende baan met een mooi terras en uitzicht alsmede een goede service.
We hebben er regelmatig gespeeld. Daarbij kwam de voucher met korting, door Dap en Paul geregeld, goed van pas.Helaas is de baan niet zo vergevingsgezind als we in Holland gewend zijn waardoor de scores soms wel erg verrassend waren...Maar zonder uitdagingen is het (golf) leven toch ook saai. Niet waar?

Kortom ons besluit is al genomen: we hebben weer geboekt.

Bernard Vera Mosbach

Bekijk hier onze appartementen