La Torre 17-4

Oktober 2010 Roos,Yasmine en de kids

Na een goede vlucht vanaf Rotterdam overigens een goede aanrader van jullie zijn wij 2 moeders met 2 kinderen veilig aangekomen in Malaga.
Daarna zijn we met de huurauto naar het complex Los Arqueros zijn gereden. Met de duidelijke routebeschrijving was het zelfs in het donker makkelijk te vinden.
Jullie hadden inderdaad niets te veel gezegd,het appartement zag er prachtig uit,net zoals op de foto`s en de bedjes waren al heerlijk voor ons opgemaakt zodat de kinderen alvast lekker konden gaan slapen.
De badkamers zagen er fris en schoon uit en ook de keuken was van alle gemakken voorzien. Toch wel lekker dat je zo nu en dan ook thuis kunt koken.

De kids hebben zich prima vermaakt in de zwembaden al was het wel wat fris. Het terrein zelf is ook leuk voor kinderen ze zijn er op ontdekkingstocht gegaan en kwamen thuis met gevonden golfballen van de naastgelegen golfbaan en ook het beklimmen van de toren op het complex was een spannende onderneming.
Een dagje strand is echt aan te raden ook in oktober, het krokodillen park in Benalmadena was een super spannend uitje.
Wij hebben het super naar ons zin gehad en zullen zeker een keertje terug komen, dan nemen we de mannen mee, die kunnen dan lekker de hele dag gaan golfen en hebben wij toch onze rust!

Met hartelijke groeten,

Roos ,Yasmine en de kids van 10

Bekijk hier onze appartementen